La 03.09.2004 a, facut cerere catre angajator privind incetarea CIM cu acordul partilor;cererea mi-a fost aprobata. Carnetul de munca trebuie sa mi se elibereze la data de 30.09.2004 sau in max 15 zile dupa? Daca nu-mi elibereaza carnetul de munca, avand in vedere ca de la 01.10/2004 trebuie sa incep serviciul in alta parte (am cererea de angajare aprobata!) cum procedez?
Altor colegi carora li s-a aprobat CIM in aceleasi conditii, dar incepand cu data de 01.09/2004, abia pe data de 07.09/2004 li s-au trimis carnetele de munca la ITM....
Va multumesc.
Da, intr-adevar, angajatorul tine carnetele de munca la sediul sau, insa nu cunosc sa poata invoca nsite circulare interne potrivit carora ar avea un termen de 15 zile pentru verificarea datelor inscrise in carnetele de munca depuse spre vizare.
De fapt, in trei luni de cand sunt angajata lor, nu am semnat nimic, nici regulamente, nici fisa post...nimic! Pur si simplu unii dintre salariati sunt sunt presati psihic de aceasta conducere si ince-incet, fiecare isi gaseste job in alta parte....Ideea este ca nu se inmaneaza la timp cartile de munca...
Carte de munca
narcisa12345
buna ziua soacra mea lucreaza la o firma de 10sau 15 ani acum cateva zile a aflat ca de 7 ani nu i sa operat la cartea de munca deloc pana azi sunt 7 ani ne ... (vezi toată discuția)