avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cabinet medical doar de forma
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cabinet medical doar de forma

Buna ziua
Zilele acestea in timpul programului de lucru am inceput sa am transpiratii,dureri de cap ,spate,ochii.adica o raceala in toata regula
Am fost la cabinetul firmei unde lucrez sa imi dea ceva sa imi treaca sau cel putin sa amelioreze situatia prevenind medicul sau asistenta de acolo ca am o problema mai veche cu lichid in jurul inimii tot din cauza racelii ca nu cumva sa imi dea ceva contraindicat.Mi se adreseaza cu ..<AICI NU E ABC> si dupa luarea tensiunii si temperaturii mi se spune sa plec la lucru caci <NU AVETI NIMIC>.La intrebarea mea <DE CE SUNTETI PLATITA ?>am fost poftit afara ca mai apoi sa fiu contactat de cineva superior sa ma intrebe ca ce probleme am eu la inima si despre faptul ca ce tupeu am avut eu sa intreb asa ceva
Intrebarea mea este la ce sa ma astept iar la o posibila concediere daca pot actiona compania in instanta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin cosma , utilizator 13:27, 24 Decembrie 2011
Faceti o sesizare la ITM la Dep. SSM.
Avind in vedere ca angajatorul plateste serviciile medicale ar trebui sa va adresati angajatorului, care e reprezentat de catre administrator.
Ce inseamna "cineva superior"?
Alte detalii aveti?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
ionion2000, utilizator
,,cineva superior,, a insemnat un sef de al meu (am o gramada) Dar probabil a facut asta sa ma sperie Mi sa dat de inteles sa nu mai apelez la serviciile cabinetului medical din institutie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Accident de munca bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, ve rog, cand se considera un \"incident\" accident de munca. Unul din angajati si-a luxat mana in timp ce utiliza o masina de ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala profesionala ContSters162100 ContSters162100 Buna, as dori cateva informatii in legatura cu pensionarea pe caz de boala/profesionala. Mama mea este in campul muncii de 29 de ani legal (are 49 de ani). ... (vezi toată discuția)