avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi copil nascut in Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi copil nascut in Italia

Mama cetatenie romana, angajata in Italia ; copil nascut in Italia, cetatenie romana. Ce drepturi are copilul in Italia sau in Romania?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:49, 28 Noiembrie 2011
Aceleasi pe care le au si parintii. Poate beneficia de alocatie din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii nascuti in italia Florin023 Florin023 Buna ziua. Am un baietel care s-a nascut in 2004 in Italia Roma. El nu a beneficiat de nici un ajutor din partea statului italian pana in momentul de fata. As ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au parintii copiilor nascuti in germania mihaibeatrice mihaibeatrice in cazul unui copil nascut in germania din tata roman si mama cetatean turc, care sunt drepturile parintilor pe teritoriul germaniei? (drept legal de munca, ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil puideurs puideurs Buna ziua, Mă adresez dvs, ca şi in alte dăti, să mă ajutaţi şi îndrumaţi cu urmatoarea problemă: - o familie tânară, ambii cetăţeni români, ... (vezi toată discuția)