avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa beneficiez de indemnizatia pentru CCC?

ce conditii ntrebuiesc indeplinite ca sa obtin indemnizatia de crestere a copilului?????
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 29 Noiembrie 2011
cotizare in ultimele 12 luni inainte de a naste la buget asig.
Sa fi avut venituri impozitate in ultimele 12 luni de dinaintea nasterii copilului.
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate: eleva, studenta la zi, somaj indemnizat, concediu medical, concediu de maternitate etc.

2. Pentru mai multe amanunte puteti citi OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa beneficiez de indemnizatia de crestere copil? cez177 cez177 Buna ziua! Am si eu o intrebare la calcularea indemnizatie de crestere de copil se iau in calcul veniturile pe ultimele 12 luni lucrate. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie de crestere a copilului reana reana daca cotizez la casa de pensii,primesc indemnizatie de crestere a copilului?:) (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatie de crestere a copilului? ADRIANAnutu ADRIANAnutu O PERSOANA CARE NU A COTIZAT 12 LUNI DAR E INCADRATA INTR UN GRAD DE HANDICAP SI PRIMESTE SI INDEMNIZATIE SOCIALA PT INCAPACITATE DE MUNCA POATE PRIMII ... (vezi toată discuția)