avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Buna seara!In urma cu 4 ani mi-am pierdut tatal,iar acum 2 ani mama.Noi suntem 4 frati(2 baieti si 2 fete),iar unul din frati locuieste in apartamentul parintilor.Noi am deschis succesiunea,tot ce a trebuit si ne-am gandit ca v-om putea sa vindem apartamentul.Problema este ca fratele nostru nu este de acord sa il vindem si nici sa mergem vreunul din noi acolo sa ne putem folosii de ce este al nostru.El mai are un imobil mostenit de la bunicii sotiei sale.Noi am incercat sa vorbim cu el si sa gasim o solutie,dar el refuza si nici nu vrea sa auda de nimic.El este coproprietar ca si noi.As vrea sa stiu daca el poate sa isi treaca utilitatile pe nume?In cazul in care el nu o sa vrea sa dea semnatura pentru a putea vinde apartamentul se poate face o executare silita sau altceva?Va multumesc
dana_sorina a scris:

.As vrea sa stiu daca el poate sa isi treaca utilitatile pe nume?

Ce intelegeti prin trecerea utilitatilor pe nume?
Locuind intr-un condominiu,contractul de asigurare utilitati apa/gaze,curent,caldura ,se incheie de catre furnizorul de servicii direct cu asociatia de proprietari
Trebuie sa deschideti o actiune de partaj , sa se atribuie unuia din mostenitori imobilul si acela sa plateasca sulta celorlalti mostenitori. Daca nici unul din mostenitori nu doreste sa i se atribuie imobilul , se vinde la licitatie si se imparte suma , numai ca se va primi un pret mai mic cu cheltuieli mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire LORINTZ LORINTZ bunicii mei au murit si am bagat succesiunea,fiindunul dintre mostenitori..mentionez ca ei au avut 2 baieti si 2 fete,fetele decedand si ramanand copii lor ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune. rog lamuriri A987 A987 Buna ziua. Nu stapanesc termenii juridici si de asta va rog sa ma lamuriti \"babeste\". Parintii au decedat, succesiunea este facuta. Dar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)