Buna seara,
In urma cu doua zile am achizitionat un produs vestimentar promovat prin reclama tv, de la un magazin care desface aceste produse. Vanzarea se face si online, dar am preferat sa merg si sa-l cumpar de la magazin. Am cerut produsul care in reclama promitea multe si am intrebat vanzatoarea daca are si masura care ma interesa, dorind sa-l fac cadou sotie mele, deoarece stiam ca aceasta vrea sa si-l cumpere. Vanzatoarea m-a asigurat ca este eficient ca in reclama si mi-a spus ca daca masura nu corespunde sa vin in termen de 24 de ore si sa-l schimb, dar ca nu il pot returna. Masura este buna insa produsul nu corespunde reclamei, mai exact nu face ceea ce promite, calitatea lasa de dorit si consider ca am fost pacalit. A doua zi am fost sa returnez produsul, dar vanzatoarea a refuzat sa-mi restituie suma achitata pentru produs spunandu-mi ca acesta este regulamentul si ca banii se pot restitui doar la produsele achizitionate online. As dori sa stiu daca pot face reclamatie la OPC sau la ANPC pentru ca mi se pare o inselatorie sa vinzi un produs care spune ca are anumite calitati si sa fie de fapt o marea pacaleala. Sau ce pot face pentru a-mi recupera banii "investiti"? Astept cu interes sugestiile dvs, va multumesc.
Buna ziua,
am demonstrat ca produsul era necorespunzator si cu ajutorul ANPC am reusit sa-mi recuperez suma "investita". Multumesc celor care m-au sfatuit sa apelez la serviciile acestei institutii.