avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfasurare activitate economica fara sediu social sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfasurare activitate economica fara sediu social sau punct de lucru

Buna seara,

Acum 20 de zile mi-au iesit actele finale ale unei societati comerciale pe care am infiintat-o, cu domeniu de activitate agentie imobiliara. Nu sunt foarte lamurita in privinta unui aspect : pot functiona fara activitate la sediu si fara sa fiu nevoita sa infiintez un punct de lucru? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:31, 29 Noiembrie 2011
Activitatea o puteti desfasura la sediul social (acea adresa pe care ati declarat-o la inregistrarea firmei). Acolo va veti tine documentele. Poate ca prin natura activitatii, nu vor veni clientii acolo. Nu va trebuie obligatoriu punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Firma la bloc sau locuinta? papadiouf papadiouf Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)