avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reangajarea
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reangajarea

Care sunt demersurile pe care trebuie sa le faca un functionar public pentru reangajare pe post in urma obtinerii hotararii judecatoresti irevocabile ?

Astept raspuns pe adresa de mail : teodorescugelu57@yahoo.com

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 29 Noiembrie 2011
Trebuie sa faca o cerere de punere in executare a hotararii judecatoresti catre angajator ... În mod obişnuit executarea unei hotărâri judecătoreşti sau a unui alt titlu executoriu se face voluntar şi numai în caz contrar se recurge la executarea silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare printr-o hotarare judecatoreasca necomunicata. danyels danyels Buna seara!Am castigat un proces cu fosta societate la care am lucrat pentru desfacerea abuziva a CIM,dar nu am primit inca hotararea judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)
Care este conditia de reintegrare a unui angajat dupa ce instanta a anulat concedierea? ContSters83715 ContSters83715 Un angajat pe care l-ati concediat obtine in instanta anularea concedierii. Existand o decizie judecatoreasca in acest sens, sunteti obligat sa il ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)