avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare cmi in srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare cmi in srl

doresc transformarea cmi medicina de familie in srl cu acelasi profil; care sunt etapele de urmat? cu multumiri si respect
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:07, 29 Noiembrie 2011
nu cred ca este posibil asa ceva avand in vedere ca sunt doua activitati distincte
poate ca cei de la registrul comertului va pot da mai multe amanunte
Cele doua entitati sun reglementate de legi diferite. Asadar va radiati (sau nu) cmi medicina de familie si va infiintati o societate comerciala cu raspundere limitata. Detalii infiintare SRL aici:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea firmei din ii in srl morar dorina morar dorina buna, va rog frumos sa imi explicati ce trebuie sa fac pentru a trece o firma de la intreprindere individuala la statutul de SRL. iar pentru a fi platitor de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de catre consiliu local elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: o prietena lucreaza la o Primarie din judetul Mehedinti si sunt interesati sa isi ... (vezi toată discuția)
Transformare ii(intrep>ind>) in srl? mitika255 mitika255 se poate asa ceva?daca nu care este procedura de infiintare srl?eu in prezent detin o ii am un magazin de piese auto dar din cauza ca nu sunt persoana juridica ... (vezi toată discuția)