avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe perioada determinata

Exprarea unui contract de munca ,incheiat pe o perioada determinata ,mai are nevoie si de decizie de incetare a activitatii ?
Daca da ,si acesta nu a fost incheiata ce sanctiuni primeste angajatorul?
Exiata un termen limita pina la ce data de la incetarea contractului de munca se comunica in REVISAL o asemenea decizie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 29 Noiembrie 2011
Da, are nevoie de decizie de incetare.Conform art.56 alin.2:"Pentru situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. c)- j), constatarea cazului de încetare de drept a contractului individual de muncă se face în termen de 5 zile lucrătoare de la intervenirea acestuia, în scris, prin decizie a angajatorului, şi se comunică persoanelor aflate în situaţiile respective în termen de 5 zile lucrătoare."
Pentru netransmiterea datei incetarii in Revisal in termen amenda este de la 3.500 lei la 5.000 lei;
Incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca periada determinata iudith2000 iudith2000 Buna Ziua!Spuneti-mi va rog daca la incetarea unui contract de munca pe durata determinata se intocmeste decizie de desfacere sau acesta inceteaza de la ... (vezi toată discuția)
Contract cu durata determinata DRAGFLO DRAGFLO DUPA EXPIRAREA CONTRACTULUI CU DURATA DETERMINATA TREBUIE SA FAC INCETAREA SI IN REVISAL SAU EL INCETEAZA DE LA SINE DEOARECE AM TRECUT DATA INCETARII (vezi toată discuția)
Transmitere decizie incetare de drept a cim in revisal sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Un salariat a depus o cerere de incetare a raporturilor contractuale precizand ca indeplineste conditiile de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)