avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat 2 h / luna ,posibil ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat 2 h / luna ,posibil ?

Buna ziua ,

Va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un angajat sa aiba contract de munca pentru 2 ore / luna ?Nu am gasit nimic in legislatie in acest sens.
In declaratia 112 intampin probleme la : tip contract ,nr ore lucrate,ore norma zilnica contract.Cum sa procedez?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_maria_m5 , utilizator 11:37, 5 Decembrie 2011
nu stie nimeni daca se poate lucra doar 2 h / luna ?
da, se poate.
contr.partial, regim orar 1 ora, program normal, tarif lunar ...., tarif orar......
Da, se poate incheia un c.i.m. cu durata timpului de munca de 2 ore/luna ....
va multumesc ptr raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru flexibil intr-o firma ct59mdi ct59mdi Daca se lucreaza doar doua ore intr-o luna pentru o societate (in medie, uneori chiar 10-20 ore/luna), cum poate fi angajat un om, exista vreo specificatie in ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare negut_dorina negut_dorina buna ziua ,Am intrat in posesia unui fluturas din luna ianuarie al unui salariat de la o firma constructii montaj.va redactez cum scrie pe fluturas indice ... (vezi toată discuția)