avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni?

O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub semnatura privata?
multumesc
Cel mai recent răspuns: merlyn , utilizator 01:28, 11 Decembrie 2011
ambrozia a scris:

Dar certificatele de la petromidia mai au valoare?Unde credeti ca ar trebui sa caut informatii?Multumesc pentru raspuns, o zi buna.


Pentru a intra in posesia banilor trebuie sa mergeti sa scoateti un extras de cont de la BURSA DE VALORI BUCURESTI (Bdul Carol 34-36 - in cladirea cu Piraeus Bank) si apoi sa mergeti la o societate de brokeraj, pentru a le vinde
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
spring1, utilizator
incercati contract de cesiune
Ambrozia: Sper sa-ti fie de folos aceste 2 link-uri :
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Actiuni fostul peco ayan71 ayan71 am actiuni la fostul peco din 1996 .Maisunt valabile daca da care este valoarea unei actiuni.Vreau sa le vand (vezi toată discuția)