avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie ptr copil daca firma e in insolventa??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie ptr copil daca firma e in insolventa??

Buna ziua,

Sunt noua pe acest forum dar am deschis acest subiect intrucat nu stiu unde sa ma adresez.. sunt angajata din 02.10.2006 la o societate cu capital privat. Prin martie - aprilie a.c. au inceput demersurile pentru declararea falimentului firmei (cu o casa de insolventa de la bucuresti..in fine nu cunosc exact toate detaliile, stiu doar ca se judeca). Eu sunt insarcinata in 2 luni si nu stiu daca in cazul in care firma are aceste probleme eu voi beneficia de acea indemnizatie. Eu am deja 24 luni lucrate fara nicio intrerupere deci m`as incadra in acea regula de minim 12 luni lucrate.
Va rog ajutati`ma si indrumati`ma catre o institutie care ma poate ajuta. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:03, 6 Octombrie 2008
Indepliniti conditiile cerute de OUG 158/2005 si pentru indemnizatia de maternitate si pentru indemnizatia pentru concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varste de 2 ani.
Daca unitatea unde lucrati intra in faliment va adresati Casei de asigurari de Sanatate din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj dana rod dana rod Buna ziua. Am tot citit ce implica concediul de crestere copil si am totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog. De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate/crestere copil, firma cu probleme de lichiditati elavita elavita As dori sa stiu: 1. am dreptul la concediu de maternitate si ulterior concediu crestere copil, in situatia in care firma la care sunt angajata nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate B.ella B.ella Buna . Lucrez la o firma de 4 ani,dar din ianuarie doresc sa merg inalta parte si doresc sa raman insarcinata ...intrebarea mea este cate luni trebuie sa am ... (vezi toată discuția)