avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna .
Lucrez la o firma de 4 ani,dar din ianuarie doresc sa merg inalta parte si doresc sa raman insarcinata ...intrebarea mea este cate luni trebuie sa am lucrate ca sa primesc indemnizatia si concediul maternal ? Ma afecteaza daca am intrerupere intre locurile de munca ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 13 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stagiul minim de asigurare pentru concediul de maternitate și indemnizația aferenta este de șase luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical, potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005.

Stagiul minim de asigurare poate fi cumulat de la mai multi angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificări indemnizație maternitate Oana1155 Oana1155 Bună ziua! Încerc sa ma luminez singura pentru a determina ce sa fac în situația mea, pentru ca specialiștii în domeniul de la organismele în domeniu nu ... (vezi toată discuția)
Plata concediu prenatal si postnatal MariDumitru MariDumitru Buna ziua, Sunt insarcinata in 28 saptamani. Incepand cu data de 01 aprilie firma la care lucrez isi va schimba denumirea. Va fi o noua societate, dar acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, concediu de risc maternal, concediu prenatal catalina84 catalina84 Buna ziua! As dori cateva informatii in legatura cu cele scrise la titlul subiectului, avand in vedere ca situatia mea este putin \"altfel\": -am terminat ... (vezi toată discuția)