Bună ziua! Încerc sa ma luminez singura pentru a determina ce sa fac în situația mea, pentru ca specialiștii în domeniul de la organismele în domeniu nu sunt capabili.
Sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil (data estimata naștere 26 ianuarie 2019) și sunt în concediu de creștere primul copil (născut pe 12.12.2016).
Trebuie sa ma întorc la munca și vreau sa stau o luna pana sa întru în concediu prenatal, începând cu 10.10.2018.
1) Întrebarea mea este, sunt obligata sa stau o luna pentru a mi se acorda indemnizația de maternitate? În lege scrie ca trebuie sa am minim o luna de contribuții sau fracții de luna care sa insumeze 22 de zile.
2) Daca merg o parte în octombrie și o parte în noiembrie, dar insumeze 22 de zile este ok, se considera ca am contribuit o luna? Nu am găsit în lege definiția frățiilor de luna și acum mi-e teama sa nu ma trezesc în situația neplăcută în care nu fac ceva corect.
Legea s-a modificat cu privire la stagiul de cotizare pentru indemnizatia de maternitate - pre si postnatal .
Incepand cu 01.07.2018, stagiul minim de asigurare pentru concedii medicale și indemnizațiile aferente este de șase luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical, potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005.
Demisia in sarcina
MihaelaGA
Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari:
-mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)