avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecata camera consiliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecata camera consiliu

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti ce presupune judecarea in camera de consiliu a unui dosar penal? Se face fara ca partile sa fie prezente?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 16:41, 29 Noiembrie 2011
Judecata se face cu prezenta partilor sau a reprezentantilor acestora, a aparatorilor si a altor persoane indreptatite.
Aceasta judecate este o exceptie de la publicitatea sedintei de judecata si are loc atunci cand judecarea in sedinta publica ar putea aduce atingere unor interese de stat, moralei, demnitatii sau vietii intime a unei persoane, instanta poate declara sedinta secreta, nepublica, de pilda in cadrul proceduri cu inculpatii minori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre judecata in camera de consiliu si cea din sedinta de judecata marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Care este diferenta dintre judecata care se desfasoara in camera de consiliu si cea care se desfasoara in sedinta de judecata? (vezi toată discuția)
Stramutare agnes20 agnes20 Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare art40.alin.2CPC (1)Cererea de strămutare se judecă în camera de ... (vezi toată discuția)
Cercetarea procesului- camera de consiliu sau sedinta publica? eduuard eduuard Cercetarea procesului si etapa dezbateriilor in materie penala se judeca in sedinta publica sau in camera de consiliu? Dar apelul? (vezi toată discuția)