avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Diferenta dintre judecata in camera de consiliu si cea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Diferenta dintre judecata in camera de consiliu si cea din sedinta de judecata

Care este diferenta dintre judecata care se desfasoara in camera de consiliu si cea care se desfasoara in sedinta de judecata?
Cel mai recent răspuns: Tifigiu Laura , Consilier juridic 16:57, 27 August 2012
Judecata in camera de consiliu se face cu prezenta partilor, a aparatorilor si a altor persoane indreptatite si nu este publica. Judecata in camera de consiliu are loc atunci cand judecarea in sedinta publica ar putea aduce atingere unor interese de stat, moralei sau vietii intime a unei persoane. De exemplu instanta poate declara sedinta nepublica in cadrul procedurii cu inculpati minori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata camera consiliu ContSters231482 ContSters231482 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce presupune judecarea in camera de consiliu a unui dosar penal? Se face fara ca partile sa fie prezente? (vezi toată discuția)
Cercetarea procesului- camera de consiliu sau sedinta publica? eduuard eduuard Cercetarea procesului si etapa dezbateriilor in materie penala se judeca in sedinta publica sau in camera de consiliu? Dar apelul? (vezi toată discuția)
Stramutare agnes20 agnes20 Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare art40.alin.2CPC (1)Cererea de strămutare se judecă în camera de ... (vezi toată discuția)