Depinde :
1.- daca sunt inculpati minori in cauza:
Art. 509 n. cod de procedura penala.
Desfăşurarea judecăţii
(1) Cauzele cu inculpaţi minori se judecă de urgenţă şi cu precadere.
(2) Şedinţa de judecată este nepublică. Cu încuviinţarea instanţei, la desfăşurarea judecăţii pot asista, în afară de persoanele arătate la art. 508, şi alte persoane.
................................
2.- de obiectul dosarului- infractiunea dedusa judecatii- ex. viol, pornografie infantila prin sisteme informatice cand se poate declara sedinta neplublica in temeiul disp.art.352 al.3
Art. 352 c.proc.pen.
Publicitatea şedinţei de judecată
(1) Şedinţa de judecată este publică, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Şedinţa desfăşurată în camera de consiliu nu este publică.
(2) Nu pot asista la şedinţa de judecată minorii sub 18 ani, cu excepţia situaţiei în care aceştia au calitatea de părţi sau martori, precum şi persoanele înarmate, cu excepţia personalului care asigură paza şi ordinea.
(3) Dacă judecarea în şedinţă publică ar putea aduce atingere unor interese de stat, moralei, demnităţii sau vieţii intime a unei persoane, intereselor minorilor sau ale justiţiei, instanţa, la cererea procurorului, a părţilor ori din oficiu, poate declara şedinţă nepublică pentru tot cursul sau pentru o anumită parte a judecării cauzei.
.........................
3.-se mai poate declara sedinta neplublica la cererea unui martor in temeiul art.352 al.4
Art.352 al.4
..............................
(4) Instanţa poate de asemenea să declare şedinţă nepublică la cererea unui martor, dacă prin audierea sa în şedinţă publică s-ar aduce atingere siguranţei ori demnităţii sau vieţii intime a acestuia sau a membrilor familiei sale, ori la cererea procurorului, a persoanei vătămate sau a părţilor, în cazul în care o audiere în public ar pune în pericol confidenţialitatea unor informaţii.
.........................................
4.- daca in cauza sunt parti vatamate minori- de asemenea se poate declara sedinta nepublica in temeiul disp.art 352 al.3 c.proc.pen.
Sedinta poate fi declarata nepublica in tot cursul judecarii cauzei sau numai pentru o anumita parte a judecarii cauzei ( ex. un termen).
Aceeasi situatie si in calea de atac.