avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal

Buna ziua,
Cum se procedeaza cand se emite gresit un bon fiscal la casa de marcat.Mentionez ca se vand produse de panificatie produse in unitate.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 17:07, 29 Noiembrie 2011
Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Parca nu se mai inregistra dosar la Anaf cu erorile de pe casa de marcat,era suficient doar o nota explicativa pastrata in arhiva societatii.
Simona are dreptate.Se face o nota explicativa, de catre vanzator si avizata de dir.econ , in care se mentioneaza eroarea, pentru a se putea justifica diferenta intre monetar si z-ul emis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota contabila bon fiscal gresit vidiva vidiva buna ziua , ce inregistrari contabile se fac in cazul unui bon fiscal gresit? am facut procesul verbal , decizia , copie bon gresit si nu stiu ce articole ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)