avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de furt

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am depus plangere impotriva unui individ pt. tentativa de furt.
Acesta a alimentat combustibil in masina proprie si a dorit sa efectueze plata prin cardul de combustibil al firmei. Cei de la statie au observat ca numarul de inmatriculare nu corespunde cu numarul masinii si nu a putut plati cu acel card.
Individul a parasit statia de alimentare fara sa plateasca, iar dupa cca 3 ore s-a intors si a platit.
Cele de mai sus au fost sustinute si prin poze de la statie de alimentare, insa rezolutia procurorului este neinceperea urmarii penale, deoarece lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii.

Doresc sa formulez plangere si intrebarea mea este ca si la tentativa trebuiesc intrunite elementele constitutive ale infractiunii?
Ce sfat imi dati?

Multumesc,
H.
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 09:15, 30 Noiembrie 2011
Multumesc mult,
H.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de talharie, sau tentativa de furt? kwy1200 kwy1200 Eram pe strada intr-o seara la un moment dat am vazut in fata mea un X care se apropia cu pasi repezi de o Y cand ajunge in dreptul ei apuca cu forta geanta , ... (vezi toată discuția)
Elemente constitutive ale infractiuni VONPAUL006 VONPAUL006 Intr-o actiune piritii prezinta in intimpinare lucruri mincinoase. Am sesizat Parchetul pentru fals de declaratii, art.292 C.P. Parchetul in ... (vezi toată discuția)
Infrctiune corinuta corinuta exista vreo diferenta intre omor si omor fapta consumata....am gasit intr-un text si nu inteleg de ce se gasea sub aceasta forma..... (vezi toată discuția)