avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Executare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Executare

Buna seara,
va rog frumos sa-mi spuneti cum dovedesc la finante publice ca am contestat 3 amenzi si acestea au termene de judecata 2012, in afara de faptul ca trebuie sa merg la Judecatoria si sa iau de acolo o dovada, se mai poate si altfel?
Va multumesc anticipat
Scoateti certificat de grefa de la judecatorie cu obiectul, partile, nr. dosar si termen .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi spuneti in momentul depunerii unei plangeri la judecatorie impotriva unui proces verbal nu ar fi trebuit sa imi de-a ceva la ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis inainte de judecarea contestatiei? ma poate lamuri cineva? antibibita antibibita Am si eu un caz pe care as vrea sa vi-l prezint, poate stie cineva ce pot face pentru rezolvarea acestuia. Este vorba de un proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu previas previas Am primit un PV pentru lipsa rovinietei.Ulterior am facut plangere contraventionala in termen legal de 15 zile.Cu toate acestea ANAF a emis somatie si titlu ... (vezi toată discuția)