avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozitul pe cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozitul pe cladiri

o persoana are domiciliul in Tulcea , VINDE IMOBILUL CU CLAUZA DE HABITATIE PE 3 ANI SI DE ACEEA ARE IN CONTINUARE CARTE IDENTITATE SI DOMICILIUL pe vechea adresa.koiko. intre timp cumpara un imobil in Bucuresti pe care este proprietar , dar domiciliul este tot la Tulcea. ATUNCI PE IMOBILUL DIN TULCEA NU PLATESTE IMPOZIT DEOARECE L-A VINDUT CU CLAUZA. IAR PE CEL DIN BUCURESTI DIFERIT DE CEL DE DOMICILIU PLATESTE IMPOZIT MAJORAT SAU NU ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:44, 29 Noiembrie 2011
Nu are in proprietate decat un imobil, va plati impozit pt cel din Bucuresti, nu va plati majorat ca pt a doua proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate AES AES Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o problema cu care ma confrunt acum. Sunt proprietara unui imobil din anul 2006. Actul de vanzare -cumparare a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu - uzufruct viager alexandru08 alexandru08 Buna ziua Am incheiat un contract de vanzare cumparare cu mama mea acum trei ani, imobilul fiind cumparat de mine cu o suma de bani, mamei atribuindu-se o ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul proprietar, apoi eu noul proprietar la vanzare am cerut si includerea unei clauze de ... (vezi toată discuția)