avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... TRIMITERE IN JUDECATA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

TRIMITERE IN JUDECATA

In cazul in care un procuror ia decizia de a trimite un dosar in judecata, eu voi fi chemat pt prezentarea materialului de urmarire penala inainte de a ajunge in tribunal sau unde si cum se prezinta acest material?
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
apascaloaie, utilizator
Cel mai recent răspuns: apascaloaie , utilizator 20:37, 29 Noiembrie 2011
Da , inculpatul este chemat sa i se prezinte materialul de u.p.
si in cazul in care nu ia aceasta hotarare si doar vrea sa aplice o amenda cu caracter administrativ, mai este nevoie da prezenta mea in fata procurorului sau doar primesc acasa hotararea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie la procuror !!! apascaloaie apascaloaie Sunt cercetat intr-un dosar pt inselaciune cu un prejudiciu mic (300 ron) si achitat in acelasi timp. S-a intamplat din cauza unei neintelegeri in stabilirea ... (vezi toată discuția)
Materialul de urmarire penala maite21 maite21 As dori sa stiu ce se intampla in situatia in care se constata, in cursul judecatii, ca nu a avut loc prezentarea materialului de UP ? Instanta va proceda ea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)