avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare-ce e de facut?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare-ce e de facut?

Buna seara..va multumesc anticipat pt raspunsurile dumneavoastra...as vrea sa va prezint pronuntarea unei instante, si aceasta e: " condamna pe inculpatul x la o pedeapsa rezultanta de 2 ani si 2 luni inchisoare.dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei aplicata inculpatului."
1.inculpatul e minor.cand va incepe executarea pedepsei?
2.pronuntarea instantei poate fi atacata cu recurs?in cat timp?trebuie sa fie personal pt a depune cererea sau poate si cineva din familie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:10, 30 Noiembrie 2011
olimpia_ilie a scris:

Pt infractiunile de furt se merge direct cu recurs la Tribunal. Deci dvs. trebuie sa faceti recurs in aceasta situatie.

Imi cer scuze, recursul se va judeca la Curtea de Apel nu la Tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.86 ind 1 cod penal cristinailiuta cristinailiuta buna seara, am o nelamurire si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. ...daca o persoana este condamnata la 3 ani ,in temeiul art.86 ind 1 CP, care sunt ... (vezi toată discuția)
Condamnare art 181 alin 1 cp popem popem Buna ziua Fiul meu a fost condamnat la doua luni inchisoare in baza art 181 alin 1 cp , cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)