avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns expertiza granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns expertiza granituire

;;linia de hotar respecta documentatia cadastrala respectiv actele de propietate ale partilor''ce inseamna ca nu am intrat la vecinul meu cu constructia pe terenul lui si nici el nu a depasit linia de hotar?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 13:22, 30 Noiembrie 2011
Mai clar ar fi fost daca expertul in concluziile raportului la expertiza ar fi explicat daca una din parti a intrat sau nu in terenul aflat in proprietatea celeilalte parti. Daca nu exista o astfel de concluzie, inseamna ca raportat la documentatia pe care a avut-o la dispozitie precum si ca urmare a deplasarii la fata locului, expertul a tras concluzia ca nici una din parti nu a incalcat linia de hotar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de granituire schimbare puncte de hotar oricineeu oricineeu Sunt in proces de granituire si revendicare,dupa ridicarea punctelor cadastrale din teren si intocmirea raportului de expertiza, vecinul a trecut la ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica eronata? VONPAUL006 VONPAUL006 Intr un proces de granituire s a dispus efectuarea unei expertize. Intre proprietataea mea si a unui vecin nu este gard, deoarece casa vecinului ... (vezi toată discuția)