avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot inscrie un autoturism din Anglia doar pe baza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot inscrie un autoturism din Anglia doar pe baza certificatului de export?

Cum pot inscrie un autoturism din anglia doar pe baza certificatului de export?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:27, 1 Decembrie 2011
Daca nu detineti documente de provenienta si ca sunteti proprietar al autovehiculului nu puteti sa demarati procedura de inmatriculare
Va puteti face acte pe numele dvs in anglia, trimitand lookbook-ul prin posta. Trebuie sa aveti pe cineva in Anglia, pentru a veni actele la adresa lui.
Interventie moderator

Am rugamintea sa nu mai deschideti noi discutii in legatura cu aceeasi problema. Daca aveti noi intrebari, continuati discutiile incepute. Multumesc!

Gabriela Pintea

viperbossxxl a scris:
buna seara.am o masina cu numere de anglia de jumatate de an.problema e ca nu mai am certificatul masinii.am avut asigurare,inspectie valabila,toate actele in regula,dar m-a oprit politia si mi-a luat certificatul din cauza foliei de pe geamuri.i-am aratat la domnu" gabor ca am autorizatie pentru folie,dar [Editat] mi-a spus ca folia trebuia pusa pe masina in anglia,nu aici in romania.dupa trei zile a trebuit sa plec din tara pentru 3 saptamani.la intoarcere am fost la rar,am facut dobandirea aceea pentru certificat,si cand am ajuns la politie sa ridic certificatul...surpriza....certificatul a fost trimis in anglia.am aplicat in anglia pentru un alt certificat dar astept de 3 luni si nu mi-a ajuns.ce pot face pentru a inmatricula masina in romania sau bulgaria?e vorba de o masina de 6000 de euro.nu ma lasa inima sa o dau la dezmembrari pentru 2000 de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare radar langa linii de inalta tensiune costin_mihaila@yahoo.com costin_mihaila@yahoo.com Buna ziua ma numesc Claudiu si as dori sa stiu daca radarele amplasate pe autoturisme pot functiona langa linii de inalta tensiune ,sub 10 metri DE LINIA DE ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces irinel01_23 irinel01_23 Buna ziua.Daca doresc sa fac cerere pentru stramutarea unui proces ce are ca obiect un conflict de munca si acesta se afla pe rolul curtii de apel,unde fac ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal al suspendarii executarii unui act administrativ si taxa judiciara de timbru ana*maria ana*maria daca se poate as dori sa stiu, temeiul legal pentru o suspendare provizorie a executarii unui act administrativ, pana la solutionarea pe fond a cauzei in care ... (vezi toată discuția)