avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas sot supravietuitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas sot supravietuitor

mama fiind nascuta pe 1.06.1954,iar tata a decedat pe 08.11.2009,avand 35 de ani de casatorie ,el avand pensie de boala gradul I de invaliditate(avea 29 de ani in campul muncii).la ce varsta trebuie sa depuna mama dosarul pt pensie.nu are nici un alt venit.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:31, 30 Noiembrie 2011
La 59 de ani si 9 luni(01/03/2014).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas mihaelafurtuna mihaelafurtuna buna ziua! as dori un raspuns la urmatoarea problema: mama mea (nascuta la 1/06/1954),dupa decesul tatalui meu, din 08/11/2009, a primit pensie de urmas ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata eugenia59 eugenia59 Buna seara! Cumnata mea din provincie, nascuta pe 1 iunie 1954, este pensionata pe caz de boala si doreste, nu cunosc din ce motive, sa treaca la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie sinanpasa sinanpasa mama are 59 de ani impliniti in aprilie si 20 de ani in campul muncii.Cand are dreptul la pensie?.Mentionez ca tata a decedat si nu a beneficiat de pensie de ... (vezi toată discuția)