avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este sau nu tulburare de posesie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este sau nu tulburare de posesie?

In 2008 am cumparat o moara cu 501 metri patrati cu acte in regula .
In 2010 am vrut sa mi extind activitatea fiindu mi necesare autorizatii de imprejmuire bransare apa constructie extindere activitate, ocazie cu care am aflat ca la cca. 4 metri de coltul morii la o adancime de cca 1.5m se afla o conducta de transport gaze apartinand Petrom Sa.
In asemenea conditii Petrom nu accepta alte lucrari de construire, ba chiar am fost atentionat ca daca aceasta se va deteriora voi suporta toate cheltuielile de reabilitare si pagube produse de pierderi !!!!!!!!
Prin interzicerea extinderii pierd f. multi bani.
Pot deschide penal cu Petrom ?????
Va multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:31, 30 Noiembrie 2011
nu, nu exista nici o fapta penala. in plus, aveti grija cind intentionati sa va judecati cu petrom in sensul ca au o mare grija in a-s intriduce cheltuieli de judecata in procesele pe care le cistiga.
fostii salariati care s-au judecat cu petrom si au pierdut procesele va pot spune mai multe.
Inainte de a demara o procedura judiciara asigurati-va o consultanta competenta, pentru a nu risca sa pierdeti si bani si procesul.
Eventual incercati sa luati legatura cu petrom si sa verificati daca este o conducta in functiune sau este un rest al unei magistrale de transport. Si daca ei sunt proprietarul conductei, poate fi o alta companie de transport uleiuri minerale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la renta anuala Samoilatraian Samoilatraian Buna seara In anul 2008 am achizitionat un teren de 500 mp pe care se afla o moara de malai care functioneaza si in prezent . Dorind sa mi extind sa mi ... (vezi toată discuția)
Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
8 expertize topo diferite pentru acelasi teren vasilema vasilema Buna ziua, am calitate de reclamant intr-un proces de rectificare CF in care s-au efectuat 8 expertize topo ( 4 judiciare si 4 de catre experti asistenti) ... (vezi toată discuția)