avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... iesirea din tara cu masina firmei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

iesirea din tara cu masina firmei

pentru a putea iesi din tara cu masina firmei am nevoie de imputernicire notariala ? legislatie relevanta.......
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 10:08, 10 Octombrie 2008
corect .
si totusi orice regula trebuie sa aiba o prevedere legala . pe mine ma intereseaza legea care reglementeaza acest lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de depunerea actelor societatii la rc live_maz live_maz conform art.18 (2) din ordinul arivind aprobarea Normelor met privind modul de tinere a registrelor comertului, de efectuare a inregistrarilor si de eliberare ... (vezi toată discuția)
Trecere cu auto prin vama, cu procura autentificata sau nu? Consilier Juridic Consilier Juridic Ptr. a trece prin vama Giurgiu cu masina unei alte pers. fizice ( a unui prieten, tata, frate etc) este nevoie de procura autentificata ? Se poate trece ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)