avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dovedire ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dovedire ?

este luata in consideraqtie de catre procuror sau instanta declaratia unui prieten care m-a ajutat foarte mult atat ca a mers cu mine cu masina lui cat si la cumparaturi si cu bani ? adica fiind vinovat intr-un accident de circulatie unde a decedat o persoana si am facut pomana [ 9 persoane] de 6 sptamani si de sase luni pentru sufletul decedatului unde am fost ajutat de un prieten , am auzit ca trebuie sa am bonuri sau factura pe ce am cumparat , nu am oprit bonuri sau factura ca nu am stiut
Cel mai recent răspuns: nikolos , utilizator 11:41, 25 Ianuarie 2012
Da, poate sa depuna marturie. Exista insa un "dar". Conform canoanelor religioase, parastasul sau "pomana" cum ii spuneti dvs., se face de membrii familiei si nu de persoane straine. Trebuia sa ajutati familia care organiza astfel de rainduieli.
in mod cert declaratia persoanei care v-a ajutat va fi luata in considerare. incercati totusi, sa discutati cu societatile de la care ati achizitionat bunurile, poate va voe elibera copii de pe facturi, chitante. si, avand in vedere ca eti mai face cheltuieli cu pomenirile, pastrati toate documentele.
Dvs. nu stiti ca firma care a incheiat asigurarea RCA preia raspunderea pentru prejudiciul cauzat de cel vinovat?
da am inteles dar asiguratorul este strain are vreo importanta ? are plafon de 4 mil euro asigurare despagubiri in caz de vatamare sau deces , intra si spitalizarea , cheltuielile de judecata , si alte cheltuieli ?
se poate vreo lamurire in privinta intrebarii mele ? MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-este greu sa inteleg gandirea unui judecator carsteaverginica carsteaverginica cum este posibil ca la un partaj succesoral sa se tina cont de un pasiv facut cu bonuri si facturi adunate de la prieteni (cheltuieli cu pomenirea mortului ), ... (vezi toată discuția)
cheltuieli exagerate la pomenirea defunctului -pot invoca in cadrul actiunii art.29 al 1 din constitutie? andreyskysky andreyskysky Buna dimineata. O persoana care a inmormantat sotia (cheltuieli pe care le recunosc ) , sustine cu bonuri si facturi ca a cumparat pt parastasul de 40 zile ... (vezi toată discuția)
Daune morale adriana.carpine adriana.carpine Care este actul normativ care reglementeaza problema daunelor morale? (vezi toată discuția)