avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

buna seara.am si eu o intrebare .am divortat de curind .conf noii lefi ,custodia se acorda ambilor parinti.copilul are domicilul la mina ,mama .eu lucrez in italia ,legal din 2007.e posibil sa mi se ia fetita de tata ,dat fiind faptul ca ea ramine pe aceasta perioada cu mama mea??e vb de un contract de max 3 luni.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 07:55, 1 Decembrie 2011
Tatal ar putea cere ca domiciliul minorei sa fie stabilit la el pe durata in care nu sunteti in tara.
Da, avand in vedere principiul interesului superior al copilului, poate solicita stabilirea domiciliului la el. In functie de probatoriul care va fi administrat (in special ancheta psihosociala) judecatorul ii va putea incuviinta cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului de catre tata geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa ... (vezi toată discuția)
Mama care si-a parasit copii pentru iubit in strainatate fodor18538 fodor18538 Buna ziua! Sotia mea a plecat la un iubit in Italia o luna si jumatate. Dupa ce a venit acasa, a stat 2 saptamani si a luat fetita de cinci ani la un alt iubit ... (vezi toată discuția)
Custodie unica anonimdel anonimdel buna seara.am o fetita de 3 ani si as vrea custodia unica a fetitei deoarece tatal este un om violent,vine acasa de multe ori baut si incepe cearta si de cele ... (vezi toată discuția)