avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA inregistrare la Fisc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA inregistrare la Fisc

Sunt PFA cu domiciliul in sector6, Bucuresti si sediul social in jud. Dambovita - com. Runcu.
Unde trebuie sa ma prezint cu certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului Dambovita?
La Administratia Financiara sector 6 Bucuresti, sau la Administratia Financiara de care apartine com Runcu?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:40, 1 Decembrie 2011
In Dambovita- com. Runcu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass popescul popescul Am un PFA. Cu sediul in jud Dambovita. Acum un an mi-am schimbat si domiciliul fiscal pe Dambovita. Medicul de familie e in Bucuresti (pendinte de ... (vezi toată discuția)
Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)
Inregistrare registre adina30iulia adina30iulia Buna ziua. Am o intrebare :daca eu domiciliez in sectorul 5 iar sediul social al PFA il am in sectorul 6,eu desfasurand comert ambulant, unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)