avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare registre
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare registre

Buna ziua.
Am o intrebare :daca eu domiciliez in sectorul 5 iar sediul social al PFA il am in sectorul 6,eu desfasurand comert ambulant, unde trebuie sa inregistrez registrele contabile care se impun conform legii ,la ADM.FIN a sector 5 sau 6?
Cel mai recent răspuns: adina30iulia , utilizator 00:44, 5 Septembrie 2009
La Administratia financiara de la sediul PFA, in cazul Dvs. la sector 5.
Subiect: RE: inregistrare registre

La Administratia financiara de la sediul PFA, in cazul Dvs. la sector 5.


va rog cititi sector 6
Deci la sectorul 6....si cum se procedeaza?cumpar mai multe registre de incasari si plati sau e suficient sa inregistrez numai unul, de la orice papetarie sau dintr-un loc anume ?ele contin sigilii sau le pun cei de la ADM.FIN.?procedura de inregistrare dureaza mai multe zile sau pe loc , k sa stiu ce timp sa aloc acestui capitol?.....
Multumesc mult pt.raspunsuri.
Cumparati de la papetarie un Registru de incasari si plati si un Registru inventar, le snuruiti si numerotati iar pe ultima pagina mentionati "Acest registru contine ... pagini". Lipiti capetele snurului cu care ati snuruit cu o bucata de hirtie (un fel de sigiliu) pe marginile careia finantele va pune stampila.
Dupa ce se folosesc integral se inregistreaza urmatoarele registre. Procedura de inregistrare se face pe loc.
Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturier adina30iulia adina30iulia Buna ziua. Sunt PFA, desfasor activitate de comert, mi-am cumparat chitantier si facturier de la papetarie, deci nepersonalizate si as vrea sa stiu cine imi da ... (vezi toată discuția)
Registre obligatorii pentru pfa richy richy Buna ziua, Am infiintat un PFA acum 2 luni - sistem real cu TVA. Am fost la finante in primele zile de la inregistrarea PFA-ului si am dus urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Registre pfa adina30iulia adina30iulia Buna seara.Am o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns sigur ca circula o gramada de versiuni: sunt PFA de putin timp si inca nu stiu sigur ce ... (vezi toată discuția)