avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare in sistemul public de sanatate, persoana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare in sistemul public de sanatate, persoana fara venit, CCC

Situatia mea este urmatoarea: pentru o perioada de o luna, respectiv de la data de 1 oct 2011 pana la 31 octombrie2011, nu am lucrat si prin urmare nu am platit contributia pentru sanatate aferenta acestei luni. de la 1 nov 2011 am fost angajata la alta societate si plata contributii de sanatate a fost reluata. pentru ca sa fiu asigurata in eventualiatatea unei sarcini in urmatorul an, doresc sa platesc retroactiv la cnas si contributia pt octombrie, astfel incat sa nu mai existe aceasta intrerupere.de aceea, va rog sa-mi spuneti daca acest lucru este posibil si daca da, care este procedura. va multumesc
Cel mai recent răspuns: szaszsebespaul , utilizator 16:35, 5 Decembrie 2011
La anul pana la ce data se pot plati?
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
szaszsebespaul, utilizator
In ce situatie va aflati dvs. mai precis acum?Aveati incheiat un contract de asigurare,dar nu v-ati platit contributia lunara corespunzatoare,adica aveti intarziere la plata,sau ati fost inregistrata cu debit pe 6 luni anterioare ,ca fiind persoana fara venit ,dar acum va platiti contributia lunara la zi si ati ramas doar cu cele 6 luni restanta?
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
ContSters136493, utilizator
Am platit pana in luna august conform legii ca nu am venit. De atunci nu am mai platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat in sistemul public de sanatate handsu handsu Un tanar , care a implinit varsta de 18 ani , nu mai este elev si nici nu si-a gasit inca loc de munca , poate fi asigurat dupa parinti pana cand se va ... (vezi toată discuția)
Asigurare cas-indemnizatia de ingrijire a copilului pentru pfa cu venit in 2015 sub salariul minim pe economie phantomini phantomini Buna ziua! Am nevoie de ajutor. Am un PFA al carui venit pe 2015 a fost sub salariul minim pe economie. In consecinta, conform noului cod fiscal nu mi s-a mai ... (vezi toată discuția)
Mi s-a solicitat sa achit retroactiv cass pe o perioada de cinci ani SchmidtRobert SchmidtRobert Buna seara. Din pacate am o problema medicala ce necesita internarea in spital. Din luna octombrie 2011 contractul meu de munca sa incheiat cu firma la care ... (vezi toată discuția)