avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREAVIZ

Buna ziua,as dori sa stiu ce m-i se poate intampla daca in perioada celor 20de zile de preaviz dupa depunerea demisie(demisie depusa din motive de sanatate)nu mai pot presta munca pe care o prestam inainte de depunerea demisiei.Cei de la firma ma pot obliga in vreun fel?mentionez ca starea mea de sanatate nu imi mai permite prestarea acelei munci.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 1 Decembrie 2011
Pe durata preavizului , c.i.m. isi produce toate efectele ... astfel, salariatul este obligat sa presteze munca, iar angajatorul sa-l plateasca ..
In speta, solicitati angajatorului sa renunte la perioada de preaviz ramasa ... Fiind stipulat de legiuitor în favoarea angajatorului, acesta poate renunţa la termenul de preaviz.
SOLICITATI URGENT ANGAJATORULUI SA RENUNTE LA TERMENUL DE PREAVIZ INTEGRAL SAU CAT A MAI RAMAS DIN EL.
bestlegis a scris:

SOLICITATI URGENT ANGAJATORULUI SA RENUNTE LA TERMENUL DE PREAVIZ INTEGRAL SAU CAT A MAI RAMAS DIN EL.



:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar divort Cristina  Oros Cristina Oros DACÃ UNUL DINTRE SOȚI A INFIINȚAT PE TIMPUL CÃSÃTORIEI, ACUM DESFÃCUTÃ PRIN DIVORT, O SOCIETATE COMERCIALÃ CU RÃSPUNDERE LIMITATÃ, DIN ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic! geaigel geaigel CARE SUNT PASII PE CARE TREB SA II PARCURG PT A FACE PARTE DIN COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI? (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla TOMPI01 TOMPI01 In urma cu un an am preluat o firma, dar adinistratorul fiind mai mult plecat, nu s-au facut actele pt cesiune. eu am lucrat in acest timp pe incredere , ... (vezi toată discuția)