avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita administrator SC
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita administrator SC

Buna ziua,

Am deschis cu un prieten o firma in 2005. Pe aceasta firma am deschis un bar. Asociati 50%-50%. Firma era neplatitoare de TVA. In 2006 l-am lasat pe prietenul meu sa se ocupe de bar dar nu am iesit din firma. Din 2007 nu s-a mai ocupat nici el. A plecat in Italia. De atunci nu au mai fost depuse acte la finante. Sediul firmei este acasa la parinti lui intr-o camera asa ca nu am habar ce hartii au venit de la Finante.
Pe internet firma apare cu o datorie de 3400 de lei la Bugetul de Stat si scrie ca se afla in executare silita. As vrea sa stiu la ce sa ma astept. Eu in momentul de fata sunt angajat la o firma. Poate sa ma execute pe mine ca administrator al firmei? sa imi puna poprire pe salariu? Astept raspunsul d-vaostra. multumesc
Cel mai recent răspuns: magyari , utilizator 13:01, 2 Decembrie 2011
daca sunteti administrator al firmei, da, va poate executa silit pentru datoriile firmei... ar fi bine sa vedeti care este situatia de fapt si sa inchideti firma
Daca asociatul meu este pleacat in italia poate sa ma oblige doar pe mine sa platesc datoria creata?
Oricum, inchiderea firmei presupune in prima etapa achitarea tuturor datoriilor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere din firma ca asociat jenellu jenellu Buna ziua, Sunt asociat cu inca o persoana la firma 50-50%. Am inceput activitatea cu un bar in 2005. DIn 2006 nu ne-am inteles si l-am lasat pe el sa se ... (vezi toată discuția)
Mai bine suspend activitatea firmei decat sa o inchid?? ~andra~ ~andra~ Anul trecut in martie am deschis o spalatorie si un bar.Firma este pe numele meu si nu mai vreau sa ma ocup de ea.Vreau sa o inchid.Va trebui sa platesc ... (vezi toată discuția)
Se pot transfera datoriile firmei pe persoana fizica? AnaA1234 AnaA1234 Bună ziua! Dețin calitatea de administrator într.o firma pe care urmează sa o închid. Voi rămâne cu niște abonamente la furnizori ce se întâmplă ... (vezi toată discuția)