avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proceduri recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proceduri recuperare cheltuieli de judecata

Cum se pot :stunned:ar daca a primit o sentinta definitiva si irevocabila nu vrea sa plateasca, exista vre-o modalitate de a obtine aceste cheltuieli fara a fi necesar sa fac cheltuieli suplimentare cu alta actiune in tribunal?:stunned:
Cel mai recent răspuns: spirit , utilizator 15:48, 1 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat ? tazyx tazyx Buna ziua, In urma hotaririi definitive data de Tribunal, am obtinut cota-parte pe un teren si deoarece acesta a fost un recurs si nu eu am initiat ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)