avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere la e-on gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere la e-on gaz

In vara acestui an ne-am debransat de la reteau de termoficare a orasului iar de doua luni dosarul sta blocat la e-on gaz di cauza unui din proprietarii tevii de gaz din bloc .Tin sa mentionez ca proiectul de gaz a fost facut in anul 1999 de catre un singur proprietar care dupa aprox un an de zile i-a cedat proiectul dar nu in totalitate unui alt locatar pe motiv ca lucra in strainatate, deci exista doi titulari! Din 1999 pana in vara acestiu an primul proprietar nu avut pretentii financiare si ca urmare locatarii si-au putut pune centrale doar cu semnatura celuilalt iar anul acesta cand am mai ramas doar 3 familii pe scara fara centrala acesta din urma nu a mai vrut din motive persoanale pe care doar ele le stie sa ne semneze !In acest caz primul proprietar de drept s-a oferit sa ne ajute si ne-a semnat el ! Din cauza ca noi, cele trei familii ramase am primit semnatura primului si nu am mai mers la usa celuilalt care era obisnuit sa primeasca doar el banii am mers persoanl la e-on gas si a depus o plangere impotriva noastra cum ca el este singurul proprietar!Acesta este motivul pentru care de doua luni de zile stam in frig si dosarul este blocat! As dori sa stiu ce se poate face in acest caz si cum putem noi actiona impotriva celui care a depus plangerea!
Cel mai recent răspuns: nereis , utilizator 17:43, 2 Decembrie 2011
Atunci cand v-ati debransat de la reteaua orasului de ce nu ati cerut inainte acelui proprietar de teava acel acord si pe urma sa taiati totul pe acolo?.
Mai exista posibilitatea ca sa depuneti la dosarul de la distribuitorul de gaz un angajament de plata notarial prin care va angajati sa despagubiti proprietarul tevii. De obicei aceasta varianta se accepta atunci cand un proprietar de teava este plecat pentru mai multe luni prin strainatate de exemplu. Depinde mult de cum puneti problema la distribuitorul de gaze [EDIT]. S-au vazut multe cazuri cand proprietarii au ramas initial cu buzele umflate. Cel mai bine va rezolva o firma angajata cu proiectarea si executia instalatiei de gaze, daca lucrarea de montaj a centralei o fac tot ei pentru a fi mai mult interesati.
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
elga50, moderator
Domnule John, noi i-am cerut acordul din primavara, am insistat cateva luni cu banii in mana la el la usa ca apoi dupa ce am vazut ca nu rezolvam nimic sa margem la cel dintai proprietar si sa ne semneze! Am 'taiat totul pe acolo' pentru ca am primit acordul primului proprietar si am fost siguri ca nu vom mai avea probleme! Plangerea s-a facut pentru ca noi nu am mai mers in continuare sa 'ne umilim' la usa lui !Si normal ca am contactat o firma intermediara ! Acestia au facut toate demersurile si in momentul in care au ajuns la e-on cu dosarul totul s-a blocat din cauza acestei plangeri! In cazul in care vom ajunge in instanta ma gandesc ca vor fi impilcati inculsiv cei de la e-on gaz pentru ca au dat crezare acelei plangeri ! In arhivele lor exista dovezi clare ca sunt DOI proprietari si dupa cum am spus la inceputul acestei discutii cel care ne face probleme este cel caruia i-a fost cedat o parte din proiect si care acum se da mare proprietar si singurul cu drepturi legale! Eu am cerut ajutor pe acest site cu speranta ca pot fi si alte posibilitati in solutionarea problemei !
Incercati sa aflati de la distribuitorul de gaze care este firma care va rezolva sigur un asa necaz. Apoi, schimbati firma care sa va faca lucrarile pe acolo. Invatati sa umblati si pe la subsolurile regiei de gaze.
Nu este problema firmei intermediare! Problema este la insasi firma e-on gaz pentru ca ei au blocat dosarul din cauza plangerii facute si pentru ca au dat crezare reclamantului cum ca el este unui titular desi sunt in realitate 2 si ambii au drept de semnatura ! As dori sa primesc sfaturi doar de la persoane abilitate care sa ma poata sfatui corect ! Le multumesc si celorlalti isi dau cu parerea : )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la teava de gaz a unui vecin moft moft Exista situatia urmatoare. Doresc sa ma racordez la conducta de gaz a unui vecin de la un etaj superior (este vb de coloana magistrala care traverseaza ... (vezi toată discuția)
Aprobare conducta gaze, pt centrală de apartament la etaj 10,pe scara bloc oarba david margareta david margareta Buna ziua! Ca președinte de asociatie de proprietari mi s-a cerut semnătura pt montarea unei conducte de distribuire a gazelor pe părțile comune ale ... (vezi toată discuția)
De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un simplu aragaz? tonyyyy tonyyyy In bucataria apartamentului meu am un aragaz al carui propietar sunt. Aragazul este alimentat cu gaze printr-o conducta care se afla in bucataria mea. Pe ... (vezi toată discuția)