avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale terminare contract sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

terminare contract sediu social

Buna seara. Ce se intampla cu o firma careia ii expira contractul unde are sediul social si nu mai am unde sa fac altul ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:42, 4 Decembrie 2011
Ei ... în cazul acesta se va intra sub incidenţa legii 85 din 2006 privind procedura insolvenţei, societatea va fi declarată falimentară, iar administratorul va răspunde pentru administrare defectuoasă .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)
Radiere societate comerciala cluj_06 cluj_06 Dorim radierea unei S. Com. Este posibila radierea de catre Registrul Comertului a unei Societati Comerciale daca nu a depus bilantul in 3 ani la rand, exista ... (vezi toată discuția)