avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident de circulatie

@cristinel24

Am deschis o noua discutie intrucat cazurile sunt diferite. Am reprodus intocmai ceea ce ati postat Dvs.

salut si eu am accientat o femeie, care a traversat soseaua prin loc nepermis.
si eu am avut putin peste limita legala an localitate,dar nu sa constatat viteza,decat masuratorile care s-au luat la fata locului.an acel moment mi sa deschis dosar penal pt vatamare corporala din culpa si acum ma poarta pe la parchet si an curand prin tribunale pt ca acea femeie acum ami cere suma de 10 000 de ron ca a avut 80 de zile de spitalizare.
eu cred ca vina femeii este mai mare decat amea si totusi lafel ca si an cazul tau daca te gaseste vinovat o sa te bage la conduita preventiva si ti se va retine permisul de conducere ,cel putin asa ar fi normal an cazul meu,dar ma rog,legile din romania sunt facute an favoarea celor care le fac!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 08:09, 2 Decembrie 2011
Problema este putin diferita. Astfel:
1. Numarul zilelor de spitalizare nu este neaparat acelasi cu numarul zilelor de ingrijiri medicale necesare pentru vindecare;
2. Suma pe care o cere este probabil pentru a nu formula plangere penala. In cazul in care numarul zilelor de ingrijiri medicale este mai mare de 60, nu mai opereaza retragerea plangerii si poate fi doar o circumstanta atenuanta;
3. In cauza trebuie sa se efectueze o expertiza tehnica auto. Aceasta poate sa stabileasca dinamica acidentului, imprejurarile producerii, viteza, etc., esentiale pentru ancheta. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala danezu danezu BUna ziua in urma cu 3 luni tatal meu a fost implicat intr-un accident in apropierea unei treceri de pietoni. La aproximativ 15m de trecere un individ aflat ... (vezi toată discuția)
Bună seara. un șofer a dat peste mine pe trecerea de pietoni. ... Ana Maria@1234 Ana Maria@1234 Bună seara. Un șofer a dat peste mine pe trecerea de pietoni. Spitalizare am doar câteva ore,nu am suportat sa stau în spital Ce proceduri trebuie ca ... (vezi toată discuția)
Accident, vatamare corporala din culpa, consecinte profu8 profu8 Am fost la Politie.tipa pe care am lovit-o are 7-8 zile ingrijiri medicale,si a mai facut rost de 10 zile ingrijiri cum ca stiu si eu i s-a miscat un pic ... (vezi toată discuția)