avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... impartirea bunurilor comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

impartirea bunurilor comune

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca sotia a introdus o cerere de divort la 15 10 2011 fara a cere si impartirea bunurilor comune, cum as putea eu ca sot parat sa cer in cadrul acestui dosar si partajul. Va rog ajutati-ma cu un model de cerere
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 12:28, 2 Decembrie 2011
Puteti cere partajarea bunurilor comune pe calea unei cereri reconventionale sau printr-o cerere separata, pe care o veti introduce dupa ramanarea definitiva si irevocabila a hotararii de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin notar sau instanta? popraz popraz Buna ziua, Eu si sotia mea vrem sa divortam cat mai repede si cat mai civilizat cu putinta. Vrem sa ne intelegem asupra custodiei copilului, program vizite, ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o actiune de divort, este mai bine ca intampinarea sa fie introdusa impreuna cu o cerere reconventionala sau ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj mancipri mancipri speta . sotia introduce actiune de divort . cere desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului ( consum excesiv de alcool , agresiv ). nu cere partajul . ... (vezi toată discuția)