avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este perioada maxima intr-un an pentru care se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este perioada maxima intr-un an pentru care se poate lua concendiu fara plata?

Buna ziua!
Va rog frumos, spuneti-mi si mie care este perioada maxima, conform legii, pentru care se poate solicita concediu fara plata?
Care sunt demersurile care trebuiesc facute? Trebuie specificat si motivul?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 2 Decembrie 2011
Codul Muncii nu reglementeaza asa ceva .. in art.153 alin.2 se dispune ca, durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Pentru sectorul bugetar , vedeti HG nr.250/1992 ....

CFP se acorda in baza unei cereri facute de salariat si aprobate de catre angajator...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata haiducu haiducu poate un angajat sa aiba mai mult de 90 zile concediul fara plata?? (vezi toată discuția)
Durata maxima permisa de lege pentru concediu fara plata (noul cod al muncii) narcisa_salbatica narcisa_salbatica Conform noului Cod al muncii, care este perioada maxima care poate fi aprobata pentru concediu fara plata? Concret: o persoana se afla in concediu fara plata ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual isi poate suspenda cim pe o per de 3 ani ? rrobyfm rrobyfm Buna seara. Fac parte din personalul contractual al bugetarilor si as vrea sa-mi raspundeti daca imi pot suspenda CIM pentru o perioada mai mare, avand in ... (vezi toată discuția)