avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personalul contractual isi poate suspenda cim pe o per ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personalul contractual isi poate suspenda cim pe o per de 3 ani ?

Buna seara. Fac parte din personalul contractual al bugetarilor si as vrea sa-mi raspundeti daca imi pot suspenda CIM pentru o perioada mai mare, avand in vedere ca am o alta promisiune de angajare la particular si nu pot avea garantia ca aceasta firma va functiona foarte mult timp. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 8 Decembrie 2011
Potrivit art.153 alin.2 C.mun., durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern...

Potrivit art.25 (3) din HG nr.250/1992 - privind concediul de odihna si alte concedii ale salariatilor din administratia publica, din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile
bugetare, concediile fara plata pot fi acordate si pentru interese personale, altele decat cele prevazute la alin. (1) si (2), pe durate stabilite prin acordul partilor..

In acest sens, vedeti daca in Reg.Intern al angajatorului este prevazuta durata maxima a CFP , in caz contrar , durata maxima pentru care doriti sa va luati CFP se va stabili de comun cu angajatorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata crysionela crysionela In ce conditii se poate aproba concediu fara plata, la bugetari (invatamant), unei persoane care a mai avut 3 zile si pe ce perioada? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata (cfp) libra_y2005 libra_y2005 Buna ziua Sunt in concediu fara plata de aproape 3 saptamani . Precizez ca cererea pentru acordarea concediului , a fost facuta la solicitarea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu fara plata Miniki Miniki Lucrez in sistemul bugetar. As dori sa stiu ce perioada am dreptul la concediu fara plata? In aceasta perioada de concediu fara plata am voie sa muncesc in ... (vezi toată discuția)