Buna seara. Fac parte din personalul contractual al bugetarilor si as vrea sa-mi raspundeti daca imi pot suspenda CIM pentru o perioada mai mare, avand in vedere ca am o alta promisiune de angajare la particular si nu pot avea garantia ca aceasta firma va functiona foarte mult timp. Multumesc.
Potrivit art.153 alin.2 C.mun., durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern...
Potrivit art.25 (3) din HG nr.250/1992 - privind concediul de odihna si alte concedii ale salariatilor din administratia publica, din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile
bugetare, concediile fara plata pot fi acordate si pentru interese personale, altele decat cele prevazute la alin. (1) si (2), pe durate stabilite prin acordul partilor..
In acest sens, vedeti daca in Reg.Intern al angajatorului este prevazuta durata maxima a CFP , in caz contrar , durata maxima pentru care doriti sa va luati CFP se va stabili de comun cu angajatorul...