avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

am si eu o mare problema,.sunt angajata cu carte de munca la o firma de constructii si de foarte mult timp nu am mai primit drepturile salariale.am facut si adresa catre ITM si acestia nu mi-au ajutat cu absolut nimic.
sincer nu stiu cui sa ma mai adresez.intrebarea este:ce pot face?cui ma pot adresa.
va multumesc anticipat
Puteti introduce actiune in instanta - tribunal.
Actiunea este scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca poartaraiului poartaraiului lucrez la o firma privata, de 2 luni nu am mai primit salariul(toti angajatii firmei), nu avem lider de sindicat si nu stiu cui trebuie sa ne adresam,noi in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca hades888 hades888 Buna ziua! Vin in fata dvs cu o problema la care sper sa ma ajutati cu cateva sfaturi: Taica'miu a lucrat pt o firma de paza timp de o luna de zile undeva in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua andutu_martin andutu_martin Buna ziua , am nevoie de niste sfaturi. Lucrez de 3 ani intr-o firma care are domeniul de activitate call-center. Din luna iunie nu am mai primit salariu. Ce ... (vezi toată discuția)