avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces castigat , cum execut silit banca ?
Discuție deschisă în Executare silită

proces castigat , cum execut silit banca ?

Ma numesc ionut sunt din Galati si am o intrebare.Acum ceva timp am intrat intr-un proces cu o banca importanta din Romania,in luna mai am primit sentinta favorabila,in luna octombrie am am cerut investirea executorii silite,judecatoria a admis-o,am trecut la incuviintarea executarii catre un executor,pe data de 3 noiembrie a fost admisa incuviintarea,am stat de vorba la telefon cu Doamna executor care mi-a spus ca in saptamana ce urmeaza va trece la executarea bancii respectiv proprirea pe un cont a sumei care mi s-e cuvine,am sunat-o pe data de 10 noiembrie si mi-a spus ca s-a pus proprirea pe contu respectiv si ca dureaza 15 zile (fara prima si ultima a specificat dansa)pana cand banii vor ajunge la mine.Ok,am sunat-o pe data de 28 noiembrie si a raspuns secretara a zis ca dansa este in "concediu medical" si ca nu poate sa imi zica nimic si ca proprirea s-a facut de fapt pe 14 noiembrie nu pe 10.Ok,am sunat astazi 2 decembrie la dansa la cabinet bineinteles ca era tot in concediu si surpriza proprirea s-a facut pe 16 noiembrie nu pe 10 nici pe 14.Am sunat-o eu pe numarl dansei,dupa ce m-a facut nerusinat si a vorbit pe un ton mai ridicat mi-a zis sa astept....cat.....nu stiu .Tin sa precizez faptu ca:banca respectiva a cerut suspendarea provizorie a executarii la judecatorie si la tribunal si amandoua au fot RESPINSE.Ce este de facut?Avand in vedere faptu ca tot procesu o fost diputat in la Iasi eu fiind din Galati,doamana executoare este din Iasi,eu vreau sa ma duc luni la Iasi sa vad ce si cum.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut22gl , utilizator 16:27, 16 Decembrie 2011
Eu propun sa aveti putina rabdare.Sigur se va rezolva.
se pune poprire la BNR daca suma e datorata de o banca. Se rezolva instant.
Executorul va tine banii minim 15 zile conform legii si dupa aceea ii va vira catre tine.
problema este ca eu nici in ziua de azi nu am primit nici-un ban iar doamna executor este in "concediu medical"
incredibil!!! cei de la tribunalul Iasi le-au admis cererea de suspendare provizorie a executarii,care acelasi tribunal le-o respinse-se acum 3 saptamani.....doamna executor nu a facut nimic........doar a trimis notificari catre parat........am fost la dansa si m-a aburit...ca face ca drege.......vreau sa o reclam.......unde o pot reclama?Acum ca am si dosarul de executare din care reiese faptu ca nu si-a facut datoria.m-a jicnit,mi-a inchis telefonul in nas de n ori...iar acum numai raspunde la telefon....Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu acte false ionut22gl ionut22gl Buna seara, In anul 2008 am mers la o firma din oras pentru a semna un contract de munca in Germania,cand am ajuns la sediul respectiv cei de acolo m-au ... (vezi toată discuția)
Contestatie poprire salariu si conturi adriancerbu adriancerbu Buna seara, In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi recuperez copilul daca oamenii legii dorm? alinadragan alinadragan Buna ziua! in luna iulie am castigat custodia definitiva si irevocabila.nu mi-am vazut copilul de 1 an si 8 luni si inca se intinde perioada asta dureroasa nu ... (vezi toată discuția)