avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depasire termen eliberare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depasire termen eliberare apartament

Va salut,

Ma aflu in situatia ca din motive obiective sa nu pot elibera apartamentul pe care l-am vandut cumparatorului(motive medicale,atestate cu documente).
Eu am propus o pasuire pe o scurta perioada contra unei chirii stabilite de comun acord pentru fiecare zi de intarziere.Cumparatorul nu vrea insa sa facem o conventie sub semnatura privata,ci vrea sa facem un contract de inchiriere legalizat,si sa semnez la notariat un document prin care il pun in posesie.Am impresia ca incearca fie sa-mi incaseze chiria in avans pentru o perioada mai mare decat imi este necesar,fie sa se prevada cu un document(punerea in posesie) cu care sa fiu evacuat rapid(cu toate ca nu se pot face evacuari intre 1 Decembrie si 1 Martie(Legea 202/2010,Art.578)
Cum apreciati ca trebuie sa procedez cat mai prudent in aceasta situatie?

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 16:55, 2 Decembrie 2011
Odata vandut,deveniti un chirias foarte cumintel,altfel sunteti deja pe ....drmuri!#-o=D>:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire termen eliberare apartament. Artigas Artigas Va salut, Revin cu aceasta problema asupra careia nu sunt in continuare edificat: Daca nu pot elibera apartamentul la data prevazuta in contractul de ... (vezi toată discuția)
Executari silite-evacuare pe timpul iernii? anamaria30 anamaria30 buna ziua!as dori sa stiu daca : 1-legea,prin care sunt stopate executarile silite pe perioada noiembrie-martie,se aplica si anul acesta. 2-daca aceasta lege ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)