Revin cu aceasta problema asupra careia nu sunt in continuare edificat:
Daca nu pot elibera apartamentul la data prevazuta in contractul de vanzare-cumparare(din motive medicale obiective,justificate cu acte) fiindu-mi necesara o scurta pasuire,in schimbul careia ar urma sa platesc o chirie zilnica(proprietarul fiind initial de acord cu aceasta dar ulterior pretinzandu-mi chiria in avans pe o perioada care nu imi este necesara,mult mai lunga decat am nevoie,printr-un contract de inchiriere autentificat,si de asemenea insista sa incheiem un proces-verbal de punere in posesie a apartamentului,cu toate ca daca i-as plati chirie inseamna ca nu l-am pus practic in posesie,eu continuand sa locuiesc acolo).
Este posibil sa incerce sa ma evacueze in forta,fara ordonanta presedintiala,si cu incalcarea Legii 202/2010 art.278 care prevede ca nu se pot face evacuari din locuinte in intervalul 1 Decembrie-1 Martie?
Precizez ca in contract nu este prevazuta nici o clauza in cazul intarzierii si nici nu este stipulat ca acesta constituie titlu executoriu.
Cum ma sfatuiti sa procedez?
modalitati de a va determina sa plecati sunt. spre ex. va intrerupe furnizarea de energiei electrica....
prin urmare daca se pricepe la lucruri dintr-astea va putea.
eu va sugferez sa nu faceti nici un fel de hartie cu el... daca vrea sa accepte sa i platiti o chirie zilnica, bine, daca nu, nu-i mai dati nimic si stati linistit in casa pana va rezolvati problemele... cu forta nu are cum sa va dea afara..decat sa va intrerupa oficial utilitatile dar nu cred ca -i va conveni lui asa pentru ca trebuie sa plateasca rebransarea
Chirie?
satincoconut
Buna!Ma aflu intr-o situatie putin cam ciudata.In urma cu o luna am inchiriat un apartament unei persoane,ne-am inteles ca o sa incheiem un contract de comodat ... (vezi toată discuția)