avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa 2 luni de munca si perioada de concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa 2 luni de munca si perioada de concediu de crestere a copilului

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la o intrebare!
Am stat 2 ani in concediu de crestere a copilului, am fost solicitata sa merg la servici pe o perioada determinata de 3 luni, care pana la urma s-au redus la 2 luni. Din cate stiu contactul meu este pe perioada determinata, si am fost de acord, insa as vrea sa stiu daca pot primi somaj in aceste conditii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 3 Decembrie 2011
Da, puteti beneficia de indemnizatia de somaj daca c.i.m. va inceta din motive neimputabile dvs ...

C.i.m. pe ce durata a fost incheiat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului dmhyou dmhyou Daca am un contact de munca pe durata DETERMINATA de 1,5ani(18 luni), ma intereseaza daca eu pot beneficia de \'Indemnizatia pentru cresterea copilului\' ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj rusualexandra rusualexandra o salariata care a terminat cei doi ani concediu de cresterea copilului, poate intra in somaj? (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? invictus_ln invictus_ln daca am lucrat la o firma 18 luni si am incetat contractul de munca in 15 ian 1012 conf art 51 lit b, pot, in prezent sa beneficiez de somaj, in toata aceasta ... (vezi toată discuția)