avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul ma poate obliga sa execut sarcini de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul ma poate obliga sa execut sarcini de serviciu ale altei colege fara a fi remunerata?

Sunt secretar la o scoala unde sunt 2 posturi de secretar. Pe unul din posturi a fost detasata o doamna care de fapt isi desfasoara activitatea la Casa Corpului Didactic, nu in unitatea noastara unde este platita(bineinteles cu acordul sefilor suspusi).Doamna respectiva are o fisa a postului cu activitati specifice. Directorul ma poate obliga sa-i efectuez si sarcinile de serviciu ale celuilalt post fara nicio remuneratie si fara acordul meu prealabil conform Codului muncii in vigoare?Eu stiu ca nu. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez corect si legal. Eu m-am documetat dar , as dori o confirmare din partea dumneavoastra.Va multumesc!
Cititi mai bine textul de lege si vedeti ca nu este reglementat de o norma imperativa .. nu se prevede expre interdictia la care faceti referire .. si inainte de toate mai exista si alte legi si principii de drept aplicabile ..nu numai o singura lege si de care ne legam in continuare.
Multumesc! Asa am inteles si eu. Nicaieri nu este specificata interdictia.
Solicitati aprobarea ISJ in acest caz....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare personal didactic ctimss ctimss Vreau sa va cer parearea privind cumulul de functii personal didactic auxiliar din invatamant. La scoala la care lucrez o persoana didactic auxiliar are ... (vezi toată discuția)
Cumul functii in sistemul bugetar secretara23 secretara23 O persoana incadrata in functia de secretar sef , o norma, poate avea si functia de contabil sef, 1/2 norma, in aceeasi scoala fara a efectua controlul ... (vezi toată discuția)
2 cim-uri, acelasi angajator?! stelarman stelarman Buna seara! in prezent, in sectorul bugetar, este permis ca acelasi angajat sa aiba 2 cim-uri la acelasi angajator?! In concret: eu angajat la unei unitati ... (vezi toată discuția)