avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire privind indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire privind indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna seara.

Sunt insarcinata in 8 luni, angajata cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata de 4 ani si 7 luni dar in acelasi timp sunt si agent de asigurari de 11 luni si cateva zile.

Nelamurirea mea este: cand voi intocmi dosarul pentru indemnizatie este necesar sa duc si hartie cu veniturile inregistrate de la compania de asigurari ( unde am contract de colaborare ) sau e suficient doar de la locul de munca ( unde sunt angajata cu CIM ) ? Mentionez ca sunt angajata cu timp partial iar venitul pe care il inregistrez ( cim+ contract de colaborare ) imi permite sa iau doar indemnizatia minima, de 600 lei. Deci adeverinta cu venituri de la compania de asigurari nu ma ajuta sa depasesc cei 600 lei.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 09:57, 3 Decembrie 2011
Daca venitul realizat ca agent de asigurari nu va ajuta la obtinerea unei indemnizatii mai mari eu zic sa nu va complicati. Insa aveti grija sa incetati activitatea de agent pe perioada concediului pentru cresterea copilului.
Sa fiti sanatosi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri in vederea calcularii indemnizatiei pentru ccc anny anny Buna ziua. Am si eu o intrebare: lucrez cu carte de munca, sunt insarcinata in 5 luni, dar salariul este prea mic si as vrea sa ma angajez ca 'TITLUL II - ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 2 ore si nu beneficiez de indemnizatie crestere copil? melistefi melistefi buna, am cautat pe forum, dar am gasit doar ceva asemanator cu ceea ce ma intereseaza. Am lucrat pana in 15 noiembrie 2008 cu program de 8 ore, apoi din 15 ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatia de maternitate? Gabriela Chertes Gabriela Chertes Buna, Am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra. Eu am terminat facultatea in luna iulie 2009 si am luat si licenta.Acum lucrez la un depozit de ... (vezi toată discuția)